Loading color scheme

Diensten

Particuliere fotografie

Een spontaan familieportret op een prachtige locatie midden op de Veluwe? Ongedwongen, waar men zichzelf kan zijn en waar we mooie momenten laten gebeuren. Bij Foto Fragma worden er geen foto's genomen maar op de juiste momenten gemaakt. Flexibel bespreekbaar, ook in het weekend!

Zakelijke fotografie

Ons specialisme! Uw bedrijf strak in beeld met oog voor detail. Foto Fragma heeft ruime ervaring binnen diverse branches. Door vooraf kennis te maken en samen te sparren over ideeën, bedenken we een mooi concept wat aansluit bij het bedrijf en het einddoel. Eigentijds en origineel, daar gaan we voor! Tevens zijn wij inzetbaar voor portret- en productfotografie geheel op maat.

Webdesign

Een duidelijk en professioneel online visitekaartje? Dat is wat we graag zien en doen bij Foto Fragma. Een moderne website welke browser onafhankelijk geopend kan worden op iedere PC of mobile device. Digibeet? Het beheren en updaten van uw website kunnen wij uit handen nemen, en dat is een zorg minder!

Webhosting

Naast het ontwerpen van uw eigen website bent u bij Foto Fragma tevens aan het juiste adres voor domein- en e-mailregistratie. In samenwerking met de landelijke nummer 1 provider wordt er voor gezorgd dat uw website optimaal bereikbaar is en 24/7 wordt beveiligd. Uitstekende service staat boven alles, en dat wordt gewaardeerd!

Ontwerp & Idee

Alles in de vormgeving begint met het ontwerp, of toch niet? Laten we allereerst eens kennis maken en ideeën uitwisselen om samen naar een mooi product toe te kunnen werken. Lekker met een bak koffie. Gewoon zonder poespas, dat is bij Foto Fragma heel normaal. Er wordt op maat gewerkt, geheel naar wens.

Drukwerk & Signing

Zowel klein als groot formaat drukwerk, niets is onmogelijk. Van complete huisstijl puntgaaf gedrukt tot het voorzien van de signing rondom uw bedrijfspand. Door nauw samen te werken met 1 drukkerij kan een snel geleverd en kwalitatief eindproduct gegarandeerd worden. Benieuwd naar resultaten? Vraag naar onze referenties.

Diensten

Publish modules to the "offcanvs" position.